zdamegzaminzawodowy.pl
Kwalifikacja
TG.16
Pytanie 1
Podsumowanie
czerwiec 2019
W schemacie technologicznym produkcji marchwi zasmażanej, po etapie pobrania surowców z magazynu, kolejnym etapem będzie
A. obróbka cieplna.
B. obróbka wstępna czysta.
C. obróbka wstępna brudna.
D. obróbka wykończeniowa.
Czas rozwiązywania: 0 godzin, 0 minut i 0 sekund.
Twój wynik:
0%
Udzielono poprawnej odpowiedzi na
0
pytań z
1
.
Wróć
Dalej
Zakończ test
Podobne kwalifikacje
Sporządzanie potraw i napojów
T.06
Test 1 pytanie
Test 40 pytań
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
T.15
Test 1 pytanie
Test 40 pytań
Sporządzanie potraw i napojów
TG.07
Test 1 pytanie
Test 40 pytań