zdamegzaminzawodowy.pl
Kwalifikacja
T.12
Pytanie 1
Podsumowanie
styczeń 2015
Gość hotelowy na wywieszce klamkowej zaznaczył herbatę, jajecznicę na szynce, masło, pieczywo. Realizując usługę room service należy przygotować
A. stół bufetowy atrakcyjnie udekorowany z kompletną zastawą stołową.
B. tacę nakrytą serwetką, talerz płaski, nóż, widelec, filiżankę na spodku z łyżeczką.
C. paczkę śniadaniową z wybranym, hermetycznie zapakowanym asortymentem potraw.
D. stolik jednoosobowy, talerz płaski, nóż, widelec, nakrycie do jaj, filiżankę na spodku z łyżeczką.
Czas rozwiązywania: 0 godzin, 0 minut i 0 sekund.
Twój wynik:
0%
Udzielono poprawnej odpowiedzi na
0
pytań z
1
.
Wróć
Dalej
Zakończ test
Podobne kwalifikacje
Planowanie i realizacja usług w recepcji
T.11
Test 1 pytanie
Test 40 pytań
Planowanie i realizacja usług w recepcji
TG.12
Test 1 pytanie
Test 40 pytań
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
TG.13
Test 1 pytanie
Test 40 pytań