zdamegzaminzawodowy.pl
Strona główna
Discord
Kwalifikacja T.06
Zadanie 1
Zadanie 2
Zadanie 3
Zadanie 4
Zadanie 5
Zadanie 6
Zadanie 7
Zadanie 8
Zadanie 9
Zadanie 10
Zadanie 11
Zadanie 12
Zadanie 13
Zadanie 14
Zadanie 15
Zadanie 16
Zadanie 17
Zadanie 18
Zadanie 19
Zadanie 20
Zadanie 21
Zadanie 22
Zadanie 23
Zadanie 24
Zadanie 25
Zadanie 26
Zadanie 27
Zadanie 28
Zadanie 29
Zadanie 30
Zadanie 31
Zadanie 32
Zadanie 33
Zadanie 34
Zadanie 35
Zadanie 36
Zadanie 37
Zadanie 38
Zadanie 39
Zadanie 40
Koniec
styczeń 2016
System HACCP podczas produkcji majonezu obejmuje
A. ustalanie normatywu.
B. kalkulację ceny.
C. czas rozmrażania.
D. dezynfekcję jaj.
Wróć
Dalej
Pobierz plik PDF